Kontichbon

De Kontichbon is een mooi geschenk om te geven en/of te krijgen. Met de bon kan je bij talrijke zaken in Kontich terecht voor shop, eet- en drinkplezier. Je steunt er bovendien onze lokale economie mee. 

De nieuwe Kontichbon kan je op papier verkrijgen aan de onthaalbalie van Het Gemeentehuis of digitaal bestellen via de webshop en ontvangen in je mailbox. Koop je de bon aan het onthaal, dan kan je het bedrag van de bon zelf kiezen. Koop je de bon in de webshop, dan kan je kiezen voor een bedrag tussen de 10 en 250 euro. 

Je toont de QR-code op je Kontichbon in de deelnemende zaak. De ondernemer scant de QR-code en de betaling is gebeurd. Na elke betaling laat de ondernemer je weten welk bedrag nog op je bon staat of kan je het saldo checken via de saldochecker in de webshop. Bewaar de bon dus zorgvuldig. Je hoeft niet meteen het hele bedrag te spenderen en kan de QR-code dus meerdere keren gebruiken. De bon is 2 jaar geldig vanaf de datum van aankoop.

Als handelaar kan je steeds intekenen om te genieten van de voordelen die de Kontichbon je biedt. Dit doe je via registratie handelaars

Koop je Kontichbon