Zaken doen met onze gemeente? Word gemeenteleverancier

Regelmatig roepen we onze inwoners op om lokaal te winkelen en om onze lokale economie zo een duwtje in de rug te geven. Als lokaal bestuur willen we ook graag zelf het goede voorbeeld geven en onze lokale economie zo een hart onder de riem steken.

We engageren ons daarom om voortaan bij overheidsopdrachten en aankopen zoveel mogelijk de kans te geven aan lokale spelers. We moedigen hen aan om met ons samen te werken als gemeenteleverancier. 

Wat is een gemeenteleverancier? 

Gemeenteleveranciers zijn de lokale ondernemers of handelaars aan wie we overheidsopdrachten kunnen uitbesteden. Die opdrachten schrijven we op regelmatige basis uit voor allerhande werken, leveringen en diensten in onze gemeente: het maken van folders en affiches, de aankoop van machines, het aanleggen van straten, het onderhouden van gebouwen….

Waarom gemeenteleverancier worden? 

Als je gemeenteleverancier wordt, zorg je ervoor dat:

  • je sneller en gemakkelijker zaken kan doen met onze gemeente
  • je zo je producten en diensten in kijker kan zetten in Kontich
  • we samen de lokale economie versterken 

Hoe kan je gemeenteleverancier worden? 

Je kan je registreren als gemeenteleverancier door op onderstaande knop te klikken en je bedrijfs- en contactgegevens in te vullen. Je wordt dan automatisch opgenomen in onze databank.*

Onze medewerkers raadplegen deze lijst elke keer wanneer ze op zoek gaan naar een bepaalde dienst of product. Past deze dienst of product bij de dienstverlening die jij verleent? Dan is de kans groot dat ze contact met je opnemen en je vragen om een offerte in te dienen.

*We gebruiken deze gegevens enkel in het kader van de gemeenteleverancier. We bewaren ze niet langer dan nodig voor dit doeleinde. Meer info over hoe we omgaan met je persoonsgegevens vind je terug in onze privacyverklaring.

Registreer je als gemeenteleverancier