Volders Bieren

Het Joske is gebrouwen met Pilsmout, Saazhop (één van de fijnste aromahopsoorten, afkomstig uit Tsjechië) en Cascade (een hopsoort die een citrus – pompelmoes aroma geeft).De gist is één van de beste soorten die een zachtfruitige en complexe kruidigheid geeft. Aan jullie om die te ontdekken.Dit bier wordt hergist in de fles en gebrouwen door Mark Knops in de Varenbroek Brouwerij te Reet.

 
 
 

Bier met Dry Hopping. Gebrouwen uitsluitend met natuurlijke ingrediënten, zoals gersmout, 3 hopsoorten, kruiden en gist. Het wordt gebrouwen door de Brouwerij Varenbroek, naar een recept van Patrick Volders. De Dry Hopping is met Chinook. De naam verwijst naar het oudste kleinkind, Lily; een kind vol leven en pit. Dit bier is ongefilterd en gist in de fles.

 
Dit donker bier, met uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals gerst, mout en hop, wordt gebrouwen door Brouwerij Varenbroek van Marc Knops, volgens een recept van Patrick Volders. Het bier bevat 4 moutsoorten en 4 hoppen, met hergisting op de fles. Het is een verrassend fris donker bier, dat de naam kreeg van de kleinzoon van Patrick