Wedstrijd - Geef kleur aan je vrije tijd

De seizoensbrochure ’20-’21 is in alle Kontichse brievenbussen terechtgekomen of je hebt ze misschien al digitaal doorbladerd? Je hebt dan zeker de mooie cover gezien van de Kontichse vormgeefster Julie Vangeel.

Je kan letterlijk én figuurlijk meer kleur aan je vrije tijd geven met de kleurplaatwedstrijd die loopt vanaf maandag 15/06/2020 tot en met maandag 31/08/2020.

Wat moet je doen? Geef een originele en creatieve twist aan de kleurplaat: kleur ze in, verf, knip & plak, maak een collage, … Alles kan!

Gebruik je liever niet de cover van de brochure? Je kan de kleurplaat ook downloaden op en ophalen in de bibliotheek (Vrijetijdshuis De Brouwerij) of op het gemeentehuis.

Wie kan meedoen? Iedereen van 0 tot 200 jaar! We splitsen de deelnemers op in 2 leeftijdscategorieën: -18 en 18+.

Wat kan je winnen? Per leeftijdscategorie zijn er 2 prijzen te winnen: een jury- en een publieksprijs.

Hoe stuur je je kleurplaat op? Neem een mooie foto van je kleurplaat en stuur deze op met je contactgegevens naar uitwinkel@kontich.be.

Hoe kan je publieksprijs winnen? We verzamelen alle ingezonden foto’s in een fotoalbum op https://www.kontich.be/media. Je kan via een e-formulier stemmen op jouw favoriete kleurplaat.

Hoe kan je de juryprijs winnen? De kleurplaten zullen worden beoordeeld op hun originaliteit, esthetiek en creativiteit. De beoordeling zal gebeuren door een door de organisator samengestelde jury (schepen van cultuur Karel Van Elshocht, Julie Vangeel, afgevaardige van de Vrijetijdsdienst en de academie voor beeldende kunst). Elk jurylid kan 1 stem uitbrengen per kleurplaat.