Waarom bij ons komen werken?

Werken bij lokaal bestuur Kontich, dat betekent je talent(en) inzetten om elke dag het verschil te maken voor onze gemeente en zijn burgers.

5 redenen om bij ons te werken

  • We zien je graag gelukkig. Je geniet bij ons van werkzekerheid, een aantrekkelijke verloning, een goede werk-privé balans, veel ontwikkelingsmogelijkheden, voordelen zoals kortingen op ons vrijetijdsaanbod ..

  • Jouw competenties zijn wat telt. We hechten daarnaast veel belang aan jouw motivatie en kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden binnen onze organisatie. 

  • Je maakt het verschil voor onze gemeente. Je zet je in voor onze inwoners. Je draagt bij aan een warme en aantrekkelijke gemeente. Jouw maatschappelijke impact is groot. 

  • Je komt terecht in een hecht team. We staan niet enkel klaar voor de inwoners, maar zijn er ook voor elkaar. Je creëert waardevolle connecties en memorabele momenten op de werkvloer.

  • Je gaat je niet vervelen. We zijn een organisatie in ontwikkeling en maken werk van vernieuwing. Bij ons kan je je vastbijten in uitdagingen en samen met je collega's aan de weg timmeren.

Kom jij bij ons werken? 

Voor de toekomst van onze organisatie en gemeente hebben we jou nodig. Kom jij ons team versterken? Leer onze organisatie kennen via het onderstaande filmpje en solliciteer nu via www.kontich.be/vacatures.