Feestmarkt Verenigingen

De Vrijetijdsmarkt en de braderij slaan de handen in elkaar en vormen vanaf 2021 samen de Feestmarkt!

Op deze gezellige markt kan je kennismaken met de vele Kontichse verenigingen, de vrijetijdsdienst (sport, jeugd, cultuur, erfgoed, mondiaal, toerisme) en de bibliotheek.

In 2021 zal de feestmarkt plaatsvinden op zaterdag 25 september (van 17 tot 22 u.) én zondag 26 september (van 14 tot 19 u.) op de Antwerpsesteenweg.

Enkele nieuwigheden:

  • Deelname is voorbehouden en gratis voor lokale en erkende verenigingen. Er wordt wel een waarborg van 30 euro gevraagd.
  • Deelnemen is zowel op zaterdag als zondag. Kan je niet op beide dagen aanwezig zijn, dan kan je met een andere lokale, erkende vereniging inschrijven om te alterneren. Dit om lege plaatsen te vermijden.
  • De verkoop van drank en/of eten is toegelaten, mits voorwaarden.
  • Toewijzing standplaatsen gebeurt via publieke loting.
  • De verenigingen krijgen een plekje op de Antwerpsesteenweg (tussen de Molenstraat en de Noordstraat).

De vorige cultuur- en (kunst)markten werden een succes dankzij de inzet van heel wat verenigingen en organisaties. Door bijsturingen proberen we de markt verder te laten uitgroeien tot een niet te missen gegeven. Daarvoor willen wij hierbij een oproep doen aan de bestuursleden van alle cultuur-, jeugd- en sportverenigingen van Kontich-Waarloos om er terug een fantastische editie van te maken!

Binnenkort vind je hier meer informatie terug om je vereniging in te schrijven.