Ontdek ons vrijetijdsaanbod in de nieuwe UiTkrant

De UiTkrant

De vrijetijdsdienst publiceert jaarlijks 2 UiTkranten (voorjaar en najaar). Hierin kan je alle komende activiteiten van jeugd, sport, cultuur, ontwikkelingssamenwerking, erfgoed, de bibliotheek, cursuswerking, ... terugvinden. Onze eigen activiteiten worden aangevuld met die van erkende, Kontichse verenigingen (via de UiTdatabank).

Bedeling

Deze UiTkranten worden in de week van 16 mei 2022 gratis bedeeld in alle Kontichse brievenbussen. Er liggen extra exemplaren in onze openbare gebouwen zoals de wachtruimte van Het Gemeentehuis en aan de UiTwinkel. Hieronder kan je de digitale versie raadplegen.

Woon je niet in Kontich, maar wil je wel op de hoogte blijven van ons vrijetijdsaanbod? Geef ons dan een seintje via het e-formulier dan sturen we je zo snel mogelijk een exemplaar!

Inschrijven en meer info

Op p.3 van de brochure vind je meer informatie over de verschillende organisatoren en de mogelijkheden tot inschrijven. 

De ticketverkoop voor culturele activiteiten start op dinsdag 7 juni 2022 via de webshop en de UiTwinkel. De inschrijvingen van sommige activiteiten starten pas later dit seizoen. Neem daarom steeds contact op met de desbetreffende organisatie voor meer info.