Ontdek de ophaalkalender 2022

Aan het jaareinde ontvang je een ophaalkalender voor het jaar 2022 in de bus. Die kalender wordt momenteel in onze gemeente bedeeld. Heb je er nog geen gekregen? Of krijg je hem graag via een andere weg? Dat kan!

Ontvang je ophaalkalender 2022

Ontvang je graag een ophaalkalender voor het jaar 2022? Dat kan op verschillende manieren:

  • Je ontvangt aan het jaareinde een exemplaar in de bus
  • Je kan vrijblijvend een exemplaar ophalen aan het onthaal van het Gemeentehuis
  • Je kan een exemplaar terugvinden in de bijlage en zo downloaden en afprinten
  • Lukt dit alles niet? Dan kan je per uitzondering een exemplaar aanvragen via het digitaal aanvraagformulier en per post toegestuurd krijgen.

Enkele zaken om op te letten

Wijzigingen ophaling snoeihout aan huis 

Vanaf 1 januari 2022 wordt snoeihout 6 keer per jaar huis-aan-huis opgehaald. De juiste data vind je op de ophaalkalender van 2022. De ophaling blijft gratis, maar je moet wel vooraf een ophaling aanvragen.

Hoe een ophaling aanvragen?

Je vraagt de ophaling, minstens 1 week op voorhand, aan op het nummer 0800 146 46 of door te mailen naar igean@sulo.com met de vermelding van je naam, adres en de aangeboden hoeveelheid.

Raadpleeg de Recycle app

Ook handig: de Recycle! app! Zo vergeet je nooit meer een ophaling, want de avond vóór en de ochtend van de ophaling stuurt de app een herinnering! De Recycle!-app bundelt alle informatie over de afvalinzameling in onze gemeente. De app toont je alle ophaaldata op je smartphone of tablet, doet je er aan herinneren om je afval buiten te zetten en toont je de snelste weg naar het recyclagepark. Tot slot kan je ook alle recyclageparken, Bebat-inzamelpunten of Kringwinkels in de buurt raadplegen, inclusief hun openingsuren, en de snelste weg ernaartoe.

 
Gepubliceerd op maandag 13 december 2021 13 u.