Bemachtig je streekeigen groen via onze behaagactie 2021!

Het begin van het schooljaar komt in zicht. Dit betekent dat je opnieuw kan deelnemen aan de succesvolle actie "Behaag Natuurlijk" van Natuurpunt. Je kan kiezen uit haagpakketten, klimplanten, bomen, nestkastjes en bijenhotels. Dat doe je door je bestelling te plaatsen vóór 29 oktober 2021.


Wat houdt de actie in?

Wil je je tuin verfraaien met streekeigen groen en genieten van de talrijke voordelen die het je biedt? Streekeigen bomen en struiken groeien immers sneller, zijn beter bestand tegen de grillen van ons klimaat en allerlei ziekten... en zijn heel wat vriendelijker voor uw portemonnee.

Goed nieuws! Samen met Natuurpunt bieden we je opnieuw van begin augustus tot eind oktober de mogelijkheid om tegen een verlaagde prijs streekeigen groen te kopen. Je kan daarbij kiezen uit een uitgebreid en divers aanbod van verschillende haagpakketten, klimplanten, bomen, nestkastjes en bijenhotels.

Hoe kan je je streekeigen groen bemachtigen? 

  1. Vul het onderstaand bestelformulier in of kies voor het digitaal bestelformulier.

  2. Schrijf het totaalbedrag over op de bankrekening BE66 0910 0009 8443 van het lokaal bestuur Kontich en vermeld duidelijk je naam en de opmerking “Behaagactie 2021”.

  3. Bezorg het bestelformulier en betalingsbewijs op uiterlijk 29 oktober - 12 u. aan de dienst omgeving door het te mailen naar milieu@kontich.be of door het af te geven aan het onthaal van Het Gemeentehuis.

  4. Haal je streekeigen groen af op zaterdag 27 november tussen 13 u. en 15 u. aan de Technische Dienst, Blauwesteenstraat 81A, 2550 Kontich.

Doe je bestelling


Ontdek er alles over..

..in de infobrochure die je onderaan deze webpagina terugvindt

of op www.kontich.be/behaagactie

Gepubliceerd op maandag 16 augustus 2021 10 u.