Vacature verzorgende (vervanging)

Deeltijds (24/38 of 28,5/38) - vervangingsovereenkomst - C1-C2 of D1-D2

Functieomschrijving

Het lokaal bestuur Kontich is op zoek naar twee tijdelijke verzorgenden. Als verzorgende bied je professionele hulp bij de verzorging van de integrale huishouding van gezinnen, gehandicapte personen, hulpbehoevende alleenstaanden of bejaarden omwille van fysische, psychische of sociale redenen. Het doel is om onze cliënten zo lang en zo zelfstandig mogelijk in de eigen vertrouwde omgeving te kunnen laten wonen. Je hoofdtaken bestaan uit huishoudelijke hulpverlening, algemene psychosociale en (ped-)agogische ondersteuning en organisatiegerichte taken.

Het betreft een vervangingscontract van 24 uur per week en een vervangingscontract van 28,50 uur per week, met onmiddellijke ingang tot einde afwezigheid van twee vaste medewerkers.

Profiel

  • Je toont interesse in of hebt affiniteit/ervaring met de werking van een overheid/zorgsector.
  • Je beschikt over een goede lichamelijke conditie.
  • Je bent in het bezit van een diploma, brevet, attest, getuigschrift of bekwaamheidsattest dat toegang verleend tot het beroep van verzorgende.
  • Je slaagt voor de selectieproef: mondeling gesprek

Wij bieden je

  • Een bruto aanvangswedde vanaf 1.217,29 euro (24/38) of 1445.53 euro (28.5/38) per maand (uit de privésector wordt maximaal 8 jaar relevante ervaring in aanmerking genomen)
  • fietsvergoeding
  • Tal van andere voordelen eigen aan werken voor een lokaal bestuur

Interesse?

Wil je graag deel uitmaken van ons team? Stuur dan je gemotiveerde kandidatuur met cv en kopie van het gevraagde diploma door via onderstaand formulier. Als je meer informatie wenst over de vacature en/of de selectieprocedure, neem dan contact op met de dienst Personeel & Organisatie via personeel@kontich.be of +32 3 246 25 52