Kinderkansen

Op 17 oktober is het Werelddag van verzet tegen Armoede. In 2022 kwamen we die dag naar buiten met ons Kinderkansenplan dat draait rond toegankelijkheid, het opbouwen van netwerken en ondersteuning.

Vorig jaar spitsten we ons tijdens de Week van de Kinderkansen toe op het onderdeel netwerking. Dit najaar focussen we ons op een ander deelthema: ondersteuning en meer bepaald van ouders, leerkrachten en leiding van jeugdverenigingen. We geloven immers ook in ondersteuning van onze sterk(st)e schouders!

We hebben van 9 tot 17 oktober weer een mix aan interessante activiteiten voorzien. Je vindt ze op onze overzichtelijke flyer onderaan deze pagina. Zoals steeds is alles gratis, we vragen enkel om in te schrijven. Lukt dit niet digitaal, geen nood, contacteer ons Huis van het Kind op een manier die voor jou past.

Voor de kinderen hebben we een kleurwedstrijd voorzien. Er vallen uiteraard, per leeftijdscategorie, ook leuke prijzen te winnen. Miste je de tekening in het infoblad? Hieronder kan je een exemplaar downloaden en afdrukken, of vraag een exemplaar aan het onthaal van de gemeente. Inleveren kan bij datzelfde onthaal en winnaars worden bekend gemaakt op 17 oktober op onze sociale media. Een extra reden om ons te volgen.

Wil je het kinderkansenplan er nog eens op nalezen? Groot gelijk! Dat kan hier