Theaterwandeling De Vos in het Bos

... is een theaterwandeling voor het hele gezin vanaf 4 jaar.

Theatergezelschap Anna's Steen koppelt de nood aan een gezins-theatervoorstelling aan de nood om zoveel mogelijk buiten zijn in de natuur! Ze kleedden hun voorstelling 'Voila! zei de Vos' uit tot de essentie en herwerkte het tot korte verhaaltjes van telkens ongeveer 5 minuten.

Volg met het gezin de wegwijzers in het Altenapark om de 6 episodes van het theaterverhaal De Vos… in het bos! te bekijken. Deze episodes kan je gratis bekijken door de QR-code met je smartphone te scannen.

Over een hongerige vos die zin heeft in een malse eend, over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas die niet ten onder wil gaan. Over een slim varken, een gewiekste raaf en natuurlijk ook over... een wolf!

De Vos… in het bos is gebaseerd op bekende en minder bekende fabels en is een bewerking van de voorstelling Voilà, zei de Vos. Wandelen met het gezin wordt pas echt bijzonder als Vos en Wolf mee op pad gaan! Tip! Je kan de theater-wandeling meerdere keren doen en ook thuis de verhaaltjes nog eens bekijken als u ze gescand hebt tijdens de wandeling.

Onderaan deze pagina kan je de pdf van de plattegrond en praktische info downloaden.

Spel Bart Embrechts en Alain Rinckhout | Muziek Jan Blieck | Kleding en attributen Miep Embrechts | Productieleiding An Lombaerts | Layout Miep Embrechts en Camille Huybrechts | Opname Robin Fasseur | Idee Jeroen Swyngedouw, CC Brasschaat | I.s.m. CC Brasschaat en met dank aan de Vlaamse Overheid

Duur: +/- 1 uur of 1 km

Prijs: gratis

Benodigdheden: smartphone met QR-lezer app

Locatie: Altenapark

De gemeenten in de Zuidrand schotelen jullie deze voorstelling voor op nog 2 andere locaties.
Kijk eens bij de gemeente Aartselaar, Lint en Mortsel welke route je bij hen kan doen. De voorstelling is echter wel dezelfde.