Spaarkaartactie "WINKEL HIER"

Steek onze lokale handelaars een hart onder de riem
De afgelopen maanden waren ook voor onze lokale handelaars een erg moeilijke periode. De coronacrisis liet diepe sporen na. Ons lokaal bestuur heeft daarom een pakket aan steunmaatregelen klaar om de lokale handelaars te ondersteunen. En ook jij kan als inwoner je steentje bijdragen!

Hoe ondersteunen wij onze lokale handelaars?

Ons lokaal bestuur heeft een pakket aan steunmaatregelen klaar dat in totaliteit een bedrag van maar liefst 1.900.000 euro voor hen kan opleveren. Het pakket heeft als bedoeling om hen wat meer financiële ademruimte te geven en bestaat uit verschillende maatregelen zoals een corona-noodfonds, een gratis standplaats op de septemberbraderij en een digitale bedrijvengids waarmee we lokale handelaars de mogelijkheid geven om meer zichtbaarheid te verwerven.

Hoe kan jij onze lokale handelaars ondersteunen?
Door mee te doen aan onze spaarkaartactie 'Winkel Hier!'. Deze actie loopt van 15 juli tot en met 15 september. Ieder gezin ontvangt via het infoblad van juli twee spaarkaarten waarop de lokale handelaar per aankoopschijf van 10 euro een sticker plaatst. Elk gezin kan maximum twee keer een volle spaarkaart inwisselen aan het onthaal van het Gemeentehuis voor een Kontichbon ter waarde van 10 euro. Uit de ingediende spaarkaarten, trekt het lokaal bestuur tijdens de braderij op 26 september nog eens 87 winnaars voor een extra prijzenpot ter waarde van 5000 euro.

Hoe werkt de spaarkaartactie 'Winkel Hier!'?

 1. Bemachtig je twee spaarkaarten via het infoblad van juli.
 2. Ga winkelen bij onze lokale handelaars.
 3. Krijg per aankoopschijf van 10 euro één sticker.
 4. Verzamel 10 stickers op je spaarkaart.
 5. Ruil je volle spaarkaart vóór 20 september in aan het onthaal van Het Gemeentehuis.
 6. Ontvang in ruil een Kontichbon van 10 EUR.
 7. Win met je ingediende spaarkaart een extra prijs uit de prijzenpot van 5000 euro op de loting tijdens de braderij in september.
 8. Neem je extra prijs in ontvangst tussen 5 oktober en 31 december aan het onthaal van Het Gemeentehuis op vertoon van je identiteitskaart.

  De extra prijzenpot bestaat uit Kontichbonnen van 25 euro waarmee de winnaars kunnen betalen bij de handelszaken die een Kontichbon aanvaarden. Je vindt een overzicht van deze handelaars onderaan deze webpagina.

  1x 1000 euro

  2x 500 euro

  5x 200 euro

  80x 25 euro

Waar kan je met je spaarkaart terecht?
De spaarkaart is geldig bij elke handelszaak, marktkramer, en zaak die leveringen doet van diensten en/of goederen voor persoonlijk gebruik aan de consument alsook handelszaken die aangesloten zijn bij de Kontichbon. Met uitzondering van de supermarkten en winkelketens.