Kerst op de zaterdagmarkt van 17 december

Sint op de markt

Op zaterdag 3 december brengt Sinterklaas van 9 tot 11 u. een bezoek aan onze wekelijkse markt. Om 10.30 u. kan je hem ontmoeten in het Gemeentehuis. Hij heeft wat lekkers bij voor de brave kinderen. En voor de deugnieten natuurlijk ook!

Kerstman op de markt

Op zaterdag 17 december brengt de Kerstman van 9u30 tot 11 u. een bezoek aan onze wekelijkse markt. Hij heeft lekkers bij voor de kleine kapoenen. Voor de grote kapoenen wordt er een feestelijke receptie voorzien met bubbels. Iedereen is van harte welkom van 8 - 12 u. op het Gemeenteplein! 

Een tekening voor de Sint of kerstman?

Wil jij graag de Sint of de Kerstman verwelkomen met een mooie kleurplaat? Wij hebben twee leuke platen voor je klaar! Je vindt ze in de bijlage. Druk ze af, ga ermee aan de slag en steek ze in de brievenbus van het Gemeentehuis. Wij hangen ze voor je op aan het raam zodat hij ze kan bewonderen! Je mag ze ook zelf afgeven aan de Sint of Kerstman natuurlijk!

Nog vragen?

Je kan daarvoor op vrijdag en zaterdag terecht bij onze marktleider; Yarne Van der Heyden via markten@kontich.be of 0492 14 29 08.