Rugscholing

Een nieuwe rug kan je niet kopen! Gym met speciale aandacht voor de rug. Rugklachten voorkomen of genezen? Helaas krijgt bijna iedereen er ooit mee te maken! Blijf zeker niet bij de pakken zitten, trek je trainingspak aan want gelukkig kan je er veel aan doen!

Core staat voor romp: hiermee bedoelen we stabiliserende rug – en buikspieren. Een goede rompstabiliteit zorgt ervoor dat je lichaam zowel tijdens dagelijkse activiteiten als tijdens training stabiel gehouden wordt. We proberen onze romp optimaal te stabiliseren door een natuurlijk korset te vormen. In de oefensessies leren we de juiste spieren te activeren. De oefeningen worden stap voor stap opgebouwd en zijn geschikt voor iedereen.

Lesmomenten

Dinsdagen vanaf 22 september 2020 t.e.m. 29 juni 2021 telkens van 10.45 u. tot 11.30 u.

Kostprijs

De kostprijs van deze cursus is afhankelijk van je netto belastbaar inkomen (met een maximum van 6 euro/les). Vergeet dus zeker je meest recente aanslagbiljet niet bij de inschrijving.

Leslocatie

Sportcentrum De Nachtegaal, Duffelsesteenweg 145, 2550 Kontich (zaaltje 1ste verdieping naast dojo)

Inschrijven

Graag elk jaar opnieuw inschrijven. Dit is belangrijk voor de verzekering, maar ook voor het correct bepalen van de kostprijs van de lessen.

Inschrijven kan vanaf 1 september 2020 bij de diensten van Uit Je Doppen - Gemeenteplein 1 2550 Kontich

Organisatie

Uit Je Doppen in samenwerking met Vormingplus