Rap op Stap kantoor

Rap op Stap is een zeer laagdrempelig vrijetijdskantoor voor mensen met een beperkt budget.

Er kunnen in dit kantoor zowel vakanties als daguitstappen en sport- en cultuuractiviteiten geboekt worden. Bovendien helpt de medewerker ook met praktische zaken zoals het samenstellen van een budget en het uitzoeken van geschikt vervoer.

Voor wie?

Om bij een Rap op Stapkantoor een leuke daguitstap of toffe vakantie te boeken hoef je nergens bij aangesloten te zijn. Je dient enkel aan één van de volgende voorwaarden te voldoen, en inwoner van Kontich zijn.

  • mensen met leefloon
  • mensen met verhoogde tegemoetkoming of WIGW – statuut
  • werknemers in een beschutte of sociale werkplaats
  • mensen in budgetbegeleiding, budgetbeheer of schuldbemiddeling

Voorwaarden

Vele mensen zijn niet aangesloten bij een organisatie. De stap zetten naar een organisatie is soms te groot. Net daarom bestaat Rap op Stap.

Men hoeft geen lid te zijn en de klant hoeft geen afspraak te maken. De medewerker van een Rap op Stapkantoor helpt iedereen met een klein budget aan een leuke uitstap.

Bedrag

Gratis 

Wat meebrengen

- Klever van de mutualiteit van alle gezinsleden

Meer info

Het Rap Op Stap kantoor is open op woensdagvoormiddagen van 9 tot 12 u op het adres van Buurthuis Den Alf in 't Park: Gemeenteplein 2 (parklokaal), 2550 Kontich.

Het Rap Op Stap kantoor is open op donderdagvoormiddag van 9 tot 12 u op het adres van de Sociale Kruidenier De Kompanie: Drabstraat 9B, 2550 Kontich.

Je kan ons bellen op het nummer 03 246 25 60 

Je kan mailen naar rapopstap@kontich.be