Project heraanleg voetpaden: Binnenbeemd/Wisselbeemd/Konijnenveld

In diverse straten van onze gemeente worden de voetpaden heraangelegd, aangezien deze veel verzakkingen en opgedrukte voetpadtegels vertonen.

De werken in Konijnenveld worden eerstdaags voltooid; de aannemer denkt dit 26/10 te kunnen afronden. Vervolgens keren zij even terug naar J. B. Francisstraat voor het laatste gedeelte en dan komt Holle Eikaard aan de beurt.

Tijdens de werken in J. B. Francisstraat zal nog een gedeelte materiaal in Wisselbeemd/ Konijnenveld achterblijven tot de werken in Holle Eikaard aangevat worden. De aannemer zal dit ordelijk aan de kant leggen zodat geen hinder veroorzaakt wordt.

De uitvoerder van deze werken is de firma Gebr. Simons uit Berendrecht. Voor vragen en afspraken omtrent verhuis, werkzaamheden aan uw woning e.d. tijdens de heraanleg, kan u hen contacteren op 03/568 65 97 of op info@gebr-simons.be.

Huisvuil kan u gewoon buiten plaatsen. De aannemer verzamelt zakken en containers en plaatst ze op een voor de vuilniswagen bereikbare plaats en zet de lege containers nadien ook weer aan uw woning. De zakken en containers plaatst u wel ten laatste om 6 u. ’s morgens buiten.