Openluchtfilms zomer 2022

Ook deze zomer kan je in Kontich volop genieten van enkele fijne openluchtfilms. De toegang is gratis, vergeet wel niet om je eigen stoeltje mee te brengen.

BRABANCONNE

De Vlaamse harmonie Sint-Cecilia en het Waalse En Avant zijn allebei geselecteerd voor de grote Europese finale. Wanneer de solist van Sint-Cecilia dood neerstort op het podium heeft Elke (Amaryllis Uitterlinden), de dochter van dirigent Jozef, een idee om alsnog hun finale te redden: de fantastische trompettist Hugues weghalen bij de Walen.

Brabançonne is een muzikale romantische komedie van Vincent Bal, waarin geen middel wordt geschuwd om elkaar de loef af te steken: list en bedrog, solo's en duetten en ja, zelfs de liefde.

Praktisch

Datum + uur : Zaterdag 11 juni 2022 om 22u

Locatie : Speelplaats Sint-Rita Campus College, Pierstraat 1, Kontich 

 (inkom langs rechts naast de kerk)

Speelduur : 100 min.

Toegang : gratis, breng wel je eigen stoeltje mee

Info : 03 450 78 31 - uitwinkel@kontich.be

Organisatie : Parochie Sint-Rita - Kermis i.s.m. Vrijetijdsdienst Kontich

 

THE TOURIST

Tijdens een ongeplande reis naar Europa om zijn gebroken hart te laten helen, komt Frank (Johnny Depp) terecht in een flirterige ontmoeting met Elise (Angelina Jolie), een bijzondere vrouw die met opzet zijn pad kruist.

Gesitueerd tegen het prachtige decor van wereldsteden Parijs en Venetië ontwikkelt hun stormachtige romance zich in rap tempo, terwijl zij onbedoeld gemanoeuvreerd worden in een dodelijk kat en muisspel.

Praktisch

Datum + uur : Zondag 14 augustus 2022 om 21.45u

Locatie : Patersboske, Holle Weg 4, Kontich

Speelduur : 103 min.

Toegang : gratis, breng wel je eigen stoeltje mee

Info : 03 450 78 31 - uitwinkel@kontich.be

Organisatie : Wijkoverleg Kontich-Kazerne i.s.m. Vrijetijdsdienst Kontich