burgerzaken@kontich.be : 1 mailadres voor dienst burgerzaken

Voortaan bereik je alle medewerkers van onze dienst burgerzaken op één mailadres: burgerzaken@kontich.be. Handig, duidelijk en snel, toch?

 

De dienst burgerzaken is misschien wel onze dienst waarmee je het vaakst in contact komt. Je krijgt er alle informatie over de belangrijkste gebeurtenissen in het leven: geboortehuwelijk en overlijden.

Daarnaast meld je er je adreswijzigingen en haal je er je identiteitskaart af. Je kunt er terecht voor uittreksels uit de bevolkingsregisters, het wettigen van handtekeningen, voor reispassen en kids-ID’s en voor alles wat met je rijbewijs te maken heeft. 
Ook buitenlanders die in de gemeente verblijven, komen voor tal van formaliteiten en vergunningen bij deze dienst.

Verder kan je op de dienst burgerzaken terecht voor informatie over sociale tegemoetkomingenen sociale voorzieningen, voor een parkeerkaart voor mensen met een handicap en je pensioenaanvraag. Tot slot ondersteunt deze dienst de werking van de gehandicaptenraad.

Het nieuwe mailadres vervangt een hele reeks mailadressen die de dienst tot voor kort gebruikte. Die mag je vergeten. burgerzaken@kontich.be: die moet je onthouden!

Gepubliceerd op maandag 16 juli 2018 18.08 u.