Nieuwe ‘feestraad’ zoekt leden

Heb je interesse in en affiniteit met het organiseren van diverse feestelijkheden, bijvoorbeeld door je verleden in het bestuur van een vereniging of een beroepsmatige bezigheid in de evenementensector? Dan ben jij misschien een geschikt persoon voor de feestraad!

De gemeenteraad keurde onlangs de nieuwe statuten van die raad goed. Deze adviesraad groepeert de werking van het vroegere feestcomité en werkgroepen zoals Kontich1Team. Die organiseerden tot nu toe, met ondersteuning van de gemeentediensten, diverse feestelijkheden zoals Bier met Streken, 222 jaar paardenkoersen en de uitzending van het EK en WK voetbal.

De feestraad neemt nu de fakkel over om op een participatieve manier feestelijkheden vorm te geven en het lokaal bestuur te adviseren over het beleid hierrond. De leden van de feestraad zijn dan ook mensen die kennis hebben van de feestwerking, vanuit hun betrokkenheid bij de bestaande initiatieven. Daarnaast krijgt de feestraad binnen enkele maanden nog een ondersteunende ambtenaar.

 

Wil jij je schouders zetten onder tal van activiteiten in Kontich en voor en door Kontichnaren? Bezorg dan ten laatste op maandag 30 april je naam, motivatie en adresgegevens via het mailadres personeel@kontich.be of op het nummer 03 450 78 51.

Gepubliceerd op maandag 19 maart 2018 18.45 u.