Reserveer je plek op het skateterrein

Het skateterrein aan het vrijetijdscentrum De Nachtegaal is een populaire plek voor de jeugd. Het is een plek die in de smaak valt bij verschillende leeftijdscategorie√ęn. Jonge kinderen kunnen er naar hartenlust steppen terwijl de ervaren skaters zich er kunnen wagen aan een uitdagend parcours.

Het skateterrein lokt veel volk en is bij momenten druk, zelfs soms té druk voor deze coronatijden. Daarom sloegen verschillende medewerkers van de vrijetijdsdienst en de politie de handen in elkaar om tot een innovatieve oplossing te komen. Zo blijft de mogelijkheid bestaan voor kinderen en jongeren om zich te amuseren en kan dit veilig gebeuren in navolging van de geldende veiligheidsmaatregelen.¬†

De oplossing bestaat uit een nieuwe reservatietool waarmee skaters van thuis uit kunnen zien wanneer er nog plek is op het terrein en waarmee ze eenvoudig en snel hun plaats kunnen reserveren. Ook is het mogelijk om ter plekke een plaats te reserveren via een QR-code die is uitgehangen aan het skateterrein zelf. Met een reservering kunnen ze 90 minuten skaten en er zijn 20 skaters tegelijkertijd toegelaten. Er is geen toezicht maar er kan controle zijn door gemeente en politie. Zij kunnen het reservatiebewijs opvragen.

Ontdek er alles over en reserveer je plek

Gepubliceerd op dinsdag 6 april 2021 19.39 u.