Reserveer je zwembezoek voortaan zonder account!

Het zwembad de Nachtegaal lanceert een nieuwe en eenvoudige manier om een zwembeurt te reserveren. Na de krokusvakantie treedt deze nieuwe manier van reserveren in werking. Tot die tijd reserveer je je zwembeurt nog via de webshop.

Vanaf 22 februari kan je eenvoudig en snel een zwembeurt reserveren via onze website: www.kontich.be/zwembeurtreserveren .

De reservatie gebeurt niet meer via onze webshop maar wel via een weblink op onze website. Je hebt dan geen account meer nodig om te kunnen reserveren maar doorloopt gewoon enkele stappen op onze website. Nadien ontvang je je reservatiebewijs per e-mail en dien je dit mee te nemen naar het zwembad. 

Heb je geen computer of kan je er niet zo goed mee overweg? Dan kan je nog steeds reserveren aan de balie of via de telefoon: 03 880 12 30. De medewerkers van het zwembad helpen je graag verder en brengen de reservatie samen met je in orde. 

Aan de overige werking van het zwembad verandert er verder niets. Je reserveert nog steeds je zwembezoek vooraf en betaalt je zwembeurt ter plaatse aan de kassa. Enkel baantjeszwemmen, zwangerschapszwemmen, gezinszwemmen en zwemlessen zijn momenteel mogelijk. Je vindt er hier alles over terug. 

Reserveer je zwembeurt zonder account

Gepubliceerd op maandag 15 februari 2021 10.17 u.