Onze lenteactie wordt uitgesteld

De eerder geplande lenteactie in Kontich wordt uitgesteld tot ook de horecazaken terug hun deuren mogen openen en van de actie kunnen genieten.

De actie werd in het leven geroepen om lokale handelaars en ondernemers een hart onder de riem te steken en om inwoners aan te moedigen om lokaal te winkelen. De actie stond gepland van 1 maart tot en met 30 april 2021 maar wordt nu uitgesteld tot we meer weten over de toekomst van de horecazaken.

De eindejaarsactie zou in de eindejaarsperiode 2020 plaatsvinden, de lenteactie in het voorjaar 2021. Echter, de komst van de tweede lockdown en de verstrenging van de coronamaatregelen staken daar helaas een stokje voor. Vele handels- en horecazaken moesten verplicht hun deuren sluiten. De handelszaken mochten ondertussen hun deuren terug openen. De horecazaken helaas nog niet. 

De lenteactie wordt daarom uitgesteld totdat ook de horecazaken terug hun deuren mogen openen en kunnen genieten van de actie. De lenteactie hanteert hetzelfde principe als de eindejaarsactie. Inwoners die tijdens deze periode hun inkopen doen bij lokale handelaars, ontvangen één of meerdere loten. Het aantal is afhankelijk van het aankoopbedrag en is door de handelaars zelf te bepalen. Ieder lot is gemakkelijk en snel in te wisselen via onze website en biedt kans op een Kontichbon van 10 euro en/of een prijs uit de extra prijzenpot ter waarde van 5000 euro.

Ontdek hier alles over de lenteactie.

Gepubliceerd op maandag 30 november 2020 13.04 u.