Zorg mee voor verandering en steun onze changemakers!

Wil jij mee strijden tegen onrecht en zorgen voor verandering? Steun dan de changemakers van 11.11.11 en doneer via doneer.11.be. Bedankt!

Je kent vast 11.11.11. Deze organisatie vecht tegen onrecht en strijdt voor duurzame verandering. Want iedereen verdient een menswaardig leven en dezelfde basisrechten. Om daarvoor te zorgen, legt de organisatie zich toe op het voeren van actie, het sensibiliseren en stimuleren, het ondersteunen van partnerorganisaties enzovoort. 

Ook vergroot de organisatie de slagkracht en de stem van mensen die aan de kar trekken. Mensen overal ter wereld die de mouwen opstropen en zich inzetten voor verandering. Mensen die werken aan een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt. Zeker in deze onzekere crisistijden kunnen deze mensen, deze changemakers je steun goed gebruiken. Dat doe je door te doneren via doneer.11.be. Elke gift telt!


Ben jij benieuwd naar wat er in onze gemeente nog allemaal gebeurt om bij te dragen aan een rechtvaardige internationale samenwerking en aan een duurzame aanpak van mondiale uitdagingen? Maak dan kennis met onze Mondiale Raad!

Gepubliceerd op maandag 9 november 2020 19 u.