Molenstraat afgesloten op dinsdag 12/12

In de Molenstraat wordt een stuk wegdek hersteld op dinsdag 12 december vanaf 9 u. Daarom sluiten we de Molenstraat die dag vanaf 9 u. af, net voor het kruispunt met de Nieuwstraat. We voorzien een omleiding via de Jordaensstraat en Spoorwegstraat.

In de Molenstraat is een stuk wegdek dringend aan herstelling toe. Concreet gaat het om een kleine zone net voorbij het kruispunt met de Nieuwstraat (komende van het Gemeenteplein). 

Deze zone wordt hersteld op dinsdag 12 december. De werken starten om 9 u., na de ochtendspits. Er wordt gewerkt met een asfaltlaag waarover onmiddellijk kan gereden worden na uitvoering. Zo hopen we de Molenstraat opnieuw open te kunnen stellen voor de avondspits. 12 december is wel een richtdatum. De werken zijn immers afhankelijk van het weer en kunnen naargelang de weersvoorspelling verschuiven naar maandag 11 of woensdag 13 december.

Omwille van deze werken, nemen we verschillende verkeersmaatregelen. Concreet sluiten we de Molenstraat die dag vanaf 9 u. af, net voor het kruispunt met de Nieuwstraat.
We voorzien een omleiding via de Jordaensstraat en Spoorwegstraat voor het autoverkeer komende van het Gemeenteplein. Ook autoverkeer dat uit de Nieuwstraat komt, volgt de omleiding via de Jordaensstraat. De rijrichting voor autoverkeer in de Jordaensstraat en het stuk van de Molenstraat tussen Nieuwstraat en Jordaensstraat wordt die dag dus omgedraaid. Verkeer dat uit de Van Dyckstraat komt, dient die dag dan ook links af te slaan in de Jordaensstraat, richting Spoorwegstraat.

Uiteraard zorgen deze werken voor enig ongemak, waarvoor we op uw begrip rekenen.
We stellen alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken. Voor meer informatie over deze maatregelen kan u terecht bij de politiediensten, op het nummer 03 444 00 13 of het mailadres kontich@politiehekla.be

Gepubliceerd op donderdag 7 december 2017 10.18 u.