Verfraai jij binnenkort je tuin met streekeigen groen?

Het begin van het schooljaar komt in zicht. Dit betekent dat je binnenkort opnieuw kan deelnemen aan de succesvolle behaagactie van Natuurpunt.

Wat houdt de behaagactie in?

Wil je je tuin verfraaien met streekeigen groen en genieten van de talrijke voordelen die het je biedt? Streekeigen bomen en struiken groeien immers sneller, zijn beter bestand tegen de grillen van ons klimaat en allerlei ziekten... en zijn heel wat vriendelijker voor uw portemonnee.

Goed nieuws! Samen met Natuurpunt bieden we je opnieuw van 1 september tot en met 30 oktober de mogelijkheid om tegen een verlaagde prijs streekeigen groen te kopen. Je kan daarbij kiezen uit een uitgebreid en divers aanbod van 13 verschillende haagpakketten en klimplanten.

Hoe kan je je streekeigen groen bemachtigen? 

1. Vul het onderstaand bestelformulier in of kies voor het digitaal bestelformulier.

2. Schrijf het totaalbedrag over op de bankrekening BE66 0910 0009 8443 van het lokaal bestuur Kontich en vermeld duidelijk je naam en de opmerking “Behaagactie 2020”.

3. Bezorg het bestelformulier en betalingsbewijs vóór 30 oktober - 12 u. aan de dienst omgeving door het te mailen naar milieu@kontich.be of door het af te geven aan het onthaal van Het Gemeentehuis.

4. Haal je streekeigen groen af op zaterdag 28 november tussen 13 u. en 15 u. in het Serrecomplex Eric Van den Eynde in de Piersstraat 350, 2550 Kontich.

Bestel het online


Voor meer info

https://www.kontich.be/behaagactie of http://users.telenet.be/behaag/

Gepubliceerd op vrijdag 21 augustus 2020 21.39 u.