Bemachtig jij opnieuw een leuk nestkastje?

Het begin van het schooljaar komt in zicht. Dit betekent dat je binnenkort opnieuw kan deelnemen aan de succesvolle nestkastactie.

Wat houdt de nestactie in?

Help jij graag onze vogels en vleermuizen aan een broedplaats en een schuilplek voor tijdens de koude en natte dagen? Of helpt u graag een handje in de bestrijding van de eikenprocessierups door een tijdelijke thuis te bieden aan de vogels en vleermuizen die ons van deze rups verlossen?

Dan bieden we je opnieuw de mogelijkheid om van 1 september tot en met 30 oktober een nestkastje te kopen aan een aantrekkelijke prijs. Je kan daarbij kiezen tussen drie verschillende mezenkastjes en één vleermuizenkastje.


Hoe kan je je nestkastje bemachtigen? 

1. Vul het onderstaand bestelformulier in of kies voor het digitaal bestelformulier

2. Schrijf het totaalbedrag over op de bankrekening BE66 0910 0009 8443 van het lokaal bestuur Kontich en vermeld duidelijk je naam en “Nestkastactie 2020”.

3. Bezorg het bestelformulier en betalingsbewijs vóór 30 oktober - 12 u. aan de dienst omgeving door het te mailen naar milieu@kontich.be of door het af te geven aan het onthaal van Het Gemeentehuis.

4. Haal je nestkastje af op zaterdag 28 november tussen 13 u. en 15 u. in het Serrecomplex Eric Van den Eynde in de Piersstraat 350, 2550 Kontich.

Bestel het online


Voor meer info

https://www.kontich.be/vogelkasten

Gepubliceerd op vrijdag 21 augustus 2020 21.39 u.