Haal meer uit je zaak: workshops voor handelaars en zelfstandigen

De gemeente Kontich, FORTIO-bedrijfsopleidingen en SYNTRA Vlaanderen bieden enkele workshops aan voor handelaars, ondernemers, zelfstandigen (iedereen met een BTW - nummer). Je betaalt 20 euro (incl. btw) per workshop.
  • Workshop 1: Sociale media - Maandag 23 oktober 2017

Een groot deel van de retailers laat de mogelijkheden van nieuwe media zoals Facebook en Twitter onbenut. Dit terwijl social media belangrijk zijn voor de toekomstige verkoop. De komende tien jaar zal het adequaat inzetten van social media uitgroeien tot een essentieel onderdeel van een succesvolle winkelverkoop. Het is dus belangrijk dat handelaars leren omgaan en werken met deze nieuwe communicatiemiddelen. Volgende elementen kunnen aan bod komen in deze workshop: hoe kan social media ingezet worden om het rendement van een onderneming te verhogen, hoe starten met social media, praktische tips om de communicatie via nieuwe media zoals Facebook en twitter te verbeteren, etc.

  • Workshop 2: Verkooptechnieken - Maandag 6 november 2017

In deze workshop kunnen volgende elementen aan bod komen: welke fasen komen aan bod in een verkoopsgesprek, hoe kan een ondernemer inspelen op de verschillende types van klanten, handige verkooptechnieken, efficiënte communicatietips, etc.

  • Workshop 3: Goedkope vormen van promotie - Maandag 20 november 2017

Klanten naar de zaak lokken is één van de voornaamste bezigheden van een ondernemer. Maar iedereen weet dat promotie voeren zeer duur kan zijn. En het resultaat ervan is niet altijd te meten. In deze workshop kunnen volgende elementen aan bod komen: hoe kan een ondernemer zijn zaak op een rendementsvolle manier promoten, hoe kan het budget van een promotiecampagne beter opgevolgd worden, tips om op te vallen met een zaak, etc. komen de basisprincipes m.b.t. het opbouwen van een etalage aan bod.

Waar & wanneer? om 19 uur in de zaal boven sporthal De Nachtegaal, Duffelsesteenweg 145, 2550 Kontich

Wil je meer informatie of jezelf inschrijven? Neem dan even contact op met de dienst lokale economie, op het nummer 03 450 78 74 of op het mailadres bedrijven@kontich.be.

Gepubliceerd op donderdag 12 oktober 2017 9.38 u.