Modernisering NATO-leiding aan Edegemsesteenweg vanaf 2/10

Op maandag 23 oktober start de eerste fase in de heraanleg van de Edegemsesteenweg. Van deze werken wordt nu gebruikt gemaakt om meteen ook de bescherming rond de NATO-leiding, die de Edegemsesteenweg dwarst, te moderniseren. Deze vernieuwingswerken starten al op maandag 2 oktober.

Deze datum is bewust gekozen aangezien de werken aan de NATO-leiding 3 weken in beslag nemen. Op die manier blijft de start van de feitelijke heraanleg van de Edegemsesteenweg op 23 oktober gevrijwaard en blijft de verdere timing van de werken behouden.

Concreet wordt vanaf maandag 2 oktober het deel van de Edegemsesteenweg tussen de N171 Expresweg en de Helenaveldstraat afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsverkeer. Het kruispunt van de Edegemsesteenweg met de Helenaveldstraat blijft dan nog wel open. Dit kruispunt wordt pas afgesloten vanaf maandag 23 oktober, van zodra de werken aan de Edegemsesteenweg beginnen.

De Lijn voorziet dat de lijnen 130 en 135 vanaf 2 oktober worden omgeleid. 

 

Voor meer informatie over de werken aan de Edegemsesteenweg, kan je terecht op de website van Aquafin

Voor vragen over deze verkeersmaatregelen kan u terecht bij de politiediensten, op het nummer 03 444 00 13 of het mailadres kontich@politiehekla.be.

Gepubliceerd op woensdag 27 september 2017 10.37 u.