Gemeenteplein afgesloten nacht van 22-23 augustus

In de nacht van 22 op 23 augustus wordt het Gemeenteplein afgesloten voor doorgaand verkeer.

 Omwille van werken aan de nutsvoorzieningen wordt het Gemeenteplein afgesloten voor doorgaand verkeer en dit in de nacht van 22 op 23 augustus van 0.0 tot 5.0 u.

Tijdens deze korte periode van deze ene nacht zal de tijdelijke enkelrichting in de Rubensstraat (tijdelijke maatregel omwille van de werken in de Rubensstraat) omgedraaid worden. De rijrichting verloopt dan weg van het centrum.
Tijdens die nacht verloopt de overige omleiding voor het doorgaand verkeer voor het Gemeenteplein komende van de Mechelsesteenweg via de Rubensstraat, Van Dyckstraat, Jordaensstraat en Molenstraat. Het doorgaand verkeer komende van de Antwerpsesteenweg verloopt via de Hofstraat, Duivenstraat en Sint Jansplein.

Uiteraard zorgt deze maatregel voor enig ongemak, waarvoor we op uw begrip rekenen. We stellen alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken.

Voor meer info over deze verkeersmaatregelen kan u terecht bij de politiediensten op het nummer 03 444 00 13 of het mailadres kontich@politiehekla.be.

Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2019 8.23 u.