Vanaf 1/2 nieuwe openingsuren bibliotheek en vrijetijdsbalie

Vanaf 1 februari 2019 wijzigen de openingsuren van de bib zodat ze beter gespreid zijn over de week en nog beter afgestemd op het bezoekgedrag van onze klanten. De hoofdbibliotheek op het Sint – Jansplein is vanaf dan alle weekdagen open vanaf 15.30 u. en op woensdag gaan we zelfs al om 14 u. open. Maandag en woensdag is er avondopening tot 20 u.

In Kontich-Kazerne kan je vanaf 1 februari terecht op maandag van 15.30 tot 18 u., op woensdag van 14 tot 18 u. en op zondag van 10 tot 12 u.

In Waarloos is dat op donderdag van 15.30 tot 18 u. en op zondag van 10 tot 12 u.

De openingsuren tijdens het weekend blijven hetzelfde. We goten het uurrooster in een overzichtje dat je hieronder vindt, en op www.kontich.be/openingsuren-en-sluitingsdagen.

 

 

… ook vrijetijdsbalie past openingsuren aan

In De Brouwerij op het Sint – Jansplein bevindt zich ook de vrijetijdsbalie waar je terecht kan voor tickets, wandelkaarten, inschrijvingen voor activiteiten en allerhande info over vrije tijd in Kontich. Ook deze dienst ondervindt de gevolgen van de digitalisering: minder bezoekers komen langs om hun tickets aan de balie te bestellen en af te halen. Velen verkiezen te boeken en te betalen via onze webwinkel. Daarom passen we ook de openingsuren van de balie aan.

Voortaan kan je er elke dag van 10 tot 12 u. terecht voor tickets en inschrijvingen. Verder is de balie open op maandag van 15.30 u. tot 20 u. en op woensdag van 14 tot 16 u.

Natuurlijk kan je ook tijdens de openingsuren van de bib nog steeds aan tickets geraken.

Gepubliceerd op woensdag 16 januari 2019 13.35 u.