Gezocht: standhouders voor Kontich Zomert Na!

Ons jaarlijks feestweekend van in het najaar steekt in een nieuw jasje. Je kent het ongetwijfeld al als braderie, feestweekend september,... Het heet vanaf nu Kontich Zomert Na!

Kontich Zomert Na gaat dit jaar door van 22 t.e.m. 25 september. In dit feestelijk weekend zullen er drie verschillende markten plaatsvinden: een feestmarkt, een jaarmarkt en een rommelmarkt. Voor deze markten zoeken wij nog standhouders! 

  • Feestmarkt: zaterdag 23 én zondag 24 september, van 14 tot 19 u. De standplaatsen van deze markt zijn voorbehouden voor erkende verenigingen en lokale handelaars van binnen én buiten het centrum van Kontich. Belangrijk om te weten hierbij is dat je niet slechts één dag een stand kan uitbaten, je bent verplicht beide dagen op de markt te staan als je je inschrijft. Je kan je wel inschrijven met een andere vereniging of persoon en zo elks één dag standhouden op jullie plek. 
    • inschrijven als erkende vereniging kan hier
    • Inschrijven als lokale handelaar binnen het centrum van Kontich kan hier
    • Inschrijven als lokale handelaar buiten het centrum van Kontich kan hier.
  • Rommelmarkt: zondag 24 september, van 8 tot 15 u. Deze markt is bedoeld voor particulieren. Ieder die wilt kan zich inschrijven voor een standplaats. De rommelmarkt zal plaatsvinden op de parking van het Sint-Martinusplein, bij veel inschrijvingen zullen we mogelijks uitbreiden naar de Drabstraat of Rubensstraat. Voor de inwoners van de Drabstraat, Rubensstraat of Sint-Martinusplein voorzien we een standplaats zo dicht mogelijk bij hun eigen woning. Inschrijven kan via deze link
  • Jaarmarkt: maandag 25 september, van 9 tot 15 u. De standplaatsen van deze markt zijn voorbehouden voor ambulante handelaars, marktkramers en ondernemers van binnen én buiten Kontich. Meer informatie en inschrijven kan via hier

Wees er snel bij voor de jaarmarkt en feestmarkt, want je kan maar inschrijven tot en met 23 juni! Voor de rommelmarkt heb je nog tijd tot en met 28 augustus om je in te schrijven, maar aarzel niet te lang of alle plaatsen zijn volzet. 

Gepubliceerd op woensdag 17 mei 2023 11.47 u.