We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Wil jij je graag vrijwillig inzetten? Mensen ondersteunen bij hun digitale vragen of helpen bij het plannen van een vakantie? Kinderen begeleiden bij het maken van hun huiswerk? Dan ben jij misschien wel de vrijwilliger die we zoeken!


Digihelper

Omschrijving
Ben jij digitaal vaardig en wil je de inwoners van de Zuid Oost Rand Antwerpen (ZORA) helpen met digitale vragen? Dan ben jij van harte welkom als Digihelper. Je biedt 1 op 1 begeleiding in het Digipunt tijdens een vrij inloopmoment of op afspraak of je geeft vorming aan kleine groepen Digistarters. Je moet geen Digi-wizard zijn om te helpen. Basiskennis, geduld en inlevingsvermogen zijn het belangrijkste.

Meer info
www.vrijwilligerswerk.be/vacatures/digihelper/17973


Reisbegeleider Rap op Stap

Omschrijving

Hou je van uitstapjes plannen en wil je graag mensen met een beperkt budget de vakantie van hun leven bezorgen? Dan ben je van harte welkom als Reisbegeleider van ons Rap op Stap kantoor in buurthuis Den Alf. Je gaat met de klant op zoek naar een leuke activiteit, daguitstap of een geschikt vakantieverblijf. Je hebt geen specifieke kennis nodig. Je komt enkel graag in contact met mensen en bent goed in het opzoeken van informatie. 


Meer info
www.vrijwilligerswerk.be/vacatures/reisbegeleider-rap-op-stap/13396


Huiswerkbegeleider

Omschrijving

Heb je een hart voor kinderen en help je hen graag verder op school? Dan ben je van harte welkom als huiswerkbegeleider. Je ondersteunt en begeleidt lagere schoolkinderen in het plannen en maken van hun huiswerk. Je hebt geen ervaring nodig in het onderwijs. Je moet enkel geduldig zijn en geloven in kansen voor mensen.

Meer info

https://www.vrijwilligerswerk.be/vacatures/huiswerkbegeleider/15874
Gepubliceerd op woensdag 10 mei 2023 9.06 u.