'Mag Ik Meedoen' (2e - 3e kl) - Poppentheater Wortel vzw

Een verhaal over anders zijn en eigenlijk ook gelijk, een verhaal over vrienden maken en ook je zelf blijven. Vrij geïnspireerd op het bekende boek “Mag ik meedoen ?”, door John Kelly en Steph Laberis, Uitgeverij Veltman.

Eend wil vrienden maken, en wat is er beter om een vriend te maken, dan bij een club te gaan. Eend probeert het eerst bij ‘De Leeuwen Club’. Hij verkleedt zich als een leeuw, met grote rode manen. De leeuw is onder de indruk, maar vraagt: “Kan jij ook brullen als een leeuw ?” Dat kan Eend niet, en Leeuw brult “AFGEWEZEN ! Jij bent niet naar wie we zoeken in de Leeuwen Club” Eend probeert het ook bij de olifanten- en bij de slangenclub. Hij wil gewoon ergens bij horen. Eend probeert er hetzelfde uit te zien en te doen, maar … dat lukt niet. Hij kan niet “iemand anders” zijn… Zou het Eend lukken om vrienden te maken ?

Spel: Geert Van Doorselaere en Mira Valea Dekor: Geert Van Doorselaere, Johan Dils, Christine Braem, Mira Valea Concept: Geert Van Doorselaere , Luk De Bruyker en Johan Dils Regie: Luk De Bruyker Muziek: Stefan Koopman

Data:

  • Maandag 4 maart (voor- en namiddag)
  • Dinsdag 5 maart (voormiddag)

Duur: 45 minuten

Locatie: Cultuurhuis Altena, Antwerpsesteenweg 79A

Voor wie?

Leerlingen van de 2e en 3e kleuterklas.

Voorwaarden

Maximum 120.

Procedure

Via het e-loket geef je door of je deze voorstelling wilt bijwonen.

Bedrag

5 euro per leerling
Leerkrachten en begeleiding zijn gratis.

Meer info

Planning: Anoushka Wuyts, 03 450 78 31, uitwinkel@kontich.be

Inhoudelijke info: Annelien Leenders, 03 450 78 36, cultuur@kontich.be