Lenteactie 2022

De lenteactie 2022 is achter de rug. We bedanken je om hieraan mee te doen en zo een hart onder de riem te steken van onze lokale economie. 

Steek onze lokale economie een hart onder de riem!

Ons lokaal bestuur vindt het belangrijk om de lokale handelaars te ondersteunen. Daarom onderneemt het verschillende initiatieven om lokaal winkelen te promoten en stimuleren. Eén van die initiatieven is de Lenteactie 2022. Ze loopt van 1 maart t.e.m. 30 april 2022.


Hoe kan jij als inwoner onze lokale handelaars ondersteunen?

Ga in de lente winkelen bij de lokale handelaars en ontvang één of meerdere loten bij je aankopen. Het aantal lotnummers dat je ontvangt, is afhankelijk van het aankoopbedrag. De deelnemende handelszaken zijn vrij om zelf het aantal loten per aankoopbedrag te bepalen. Ieder lotnummer biedt kans op de winst van een Kontichbon of een prijs uit de prijzenpot ter waarde van 5000 euro.

Hoe gaat de lenteactie in zijn werk?

  1. Ga winkelen bij onze lokale handelaars en/of ondernemers.
  2. Krijg één of meerdere loten bij je aankopen.
  3. Ga na of je een winnend lot hebt door je lotnummer in te geven op onze website.
  4. Win één of meerdere Kontichbonnen ter waarde van 10 euro.
  5. Maak kans op één of meerdere Kontichbonnen uit de extra prijzenpot t.w.v. 5000 euro.
  6. Kom met je winnend lot je Kontichbon afhalen tot 15 juli 2022 aan het onthaal van Het Gemeentehuis.

De extra prijzenpot van 5000 euro is samengesteld uit aankoopbonnen die door de dienst lokale economie ter beschikking worden gesteld en waarmee de winnaars kunnen betalen bij de deelnemende handelszaken die een Kontichbon aanvaarden.

2x 500 euro

4x 250 euro

80x 25 euro

100x 10 euro

Hoe kan je als handelaar deelnemen aan de lenteactie?

De lenteactie richt zich tot alle handelaars en ondernemers op het grondgebied van Kontich, die in het bezit zijn van een ondernemingsnummer én zijn aangesloten bij de Kontichbon. Deze handelszaken ontvangen een uitnodiging van de dienst lokale economie met de vraag om deel te nemen aan de lenteactie via het digitaal inschrijvingsformulier