Laat je in de watten leggen tijdens het Weekend van de Klant

Voor het vierde jaar op rij organiseren Comeos en UNIZO het Weekend van de Klant. Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober werken handelaars, steden en gemeenten samen om klanten een onvergetelijke dag te bezorgen vol leuke acties en attenties.

Het jaar 2020 is geen normaal jaar en onze economie kreeg het zwaar te verduren. Daarom ligt de nadruk van het winkelweekend dit jaar op lokaal winkelen bij je favoriete handelaar in je vertrouwde winkelstraat. 

Onze winkeliers en handelaars verrassen je het ganse weekend met leuke attenties en bijzondere extra’s. Ze staan voor je klaar en zorgen dat je veilig kan winkelen. Je vindt hier een overzicht van de deelnemende zaken in Kontich.

Ook maak je kans op een hippe citytrip of een gastronomische verwenweek door een originele foto of video te delen van jouw winkeluitje met de hashtag weekendvandeklant. Je leest hier meer over hoe je kan deelnemen aan de wedstrijd.

Benieuwd naar welke handelaars en winkeliers je kan terugvinden in onze gemeente? Je vindt ze terug op https://kontich.talkabout.vlaanderen/

Wil je graag meer weten over het Weekend van de Klant? Neem dan een kijkje op deze website: www.weekendvandeklant.be

Gepubliceerd op donderdag 1 oktober 2020 9 u.