Kontich Schaatst

Kontich Schaatst 2021-2022 zit er op. 14901 bezoekers mochten we ontvangen. Bedankt voor jullie belangstelling voor dit winterse evenement. We zien jullie graag terug op de volgende editie! 

Al voor de 13de keer organiseren we samen met onze partners Kontich Schaatst. Tijdens de kerstperiode is dit de plek om te komen genieten van de winterse sfeer. Iedereen is welkom van zaterdag 11 december 2021 t.e.m. zondag 9 januari 2022 in het Gemeentepark. 

  • Op de schaatsbaan kan je naar hartenlust komen schaatsen.
  • In de winterbar geniet je van een lekker hapje en een drankje.
  • Ook kan je meedoen aan een aantal leuke evenementen.

Veiligheidsmaatregelen

Op de ijspiste gelden de coronamaatregelen voor de buitensport. Dat wil zeggen dat je een mondmasker draagt tot en met je de ijspiste betreedt (> 6 jaar). Tijdens het schaatsen hoef je geen mondmasker te dragen.

In de winterbar gelden de coronamaatregelen voor de horeca. Dat wil zeggen dat je enkel toegang krijgt op vertoon van een geldig Covid Safe Ticket en dat je een mondmasker moet dragen. Tijdens het neerzitten en eten/drinken hoef je geen mondmasker te dragen (> 16 jaar).

Bij dit sportevenement is publiek helaas niet toegelaten ! Gelieve niet te blijven staan langs de schaatsbaan.

NIEUW! Groepen en privé- feesten

  • Wil je graag in groep komen schaatsten? Vanaf nu genieten groepen die voldoen aan de voorwaarden van een speciaal kortingstarief!
  • Wil je graag de ijspiste voor jou alleen? Dan kan je vanaf nu genieten van een privé-feest buiten de openingsuren van Kontich Schaatst.

    Kijk voor meer informatie in het retributiereglement bij openingsuren en kostprijs schaatsbaan.