Het ontwerp van het speelterrein in het Gemeentepark is bekend!

Het is zo ver! Dit voorjaar komt er een nieuw speelterrein in het Gemeentepark.

Maar hoe ziet dat speelterrein er dan uit? We vroegen verschillende speeltuinbouwers om hun ideale speelplek uit te tekenen. Uit die ontwerpen moesten we een finaal ontwerp kiezen om om te toveren tot een heus speellandschap.

Om deze keuze te maken schakelden we een professionele jury in. Deze beoordeelde de ontwerpen op verschillende criteria. Het belangrijkste criterium was de stem van de kinderen. Daarom riepen we jullie eind januari, begin februari op om te stemmen op jullie favoriete ontwerp. En dat deden jullie massaal! Bedankt aan alle kinderen om samen met ons het beste ontwerp te kiezen. Ook een woordje van dank aan alle juffen en meesters om samen met de kinderen te stemmen in de klas.

Het ontwerp dat overtuigend de meeste kinderstemmen kreeg en het best beoordeeld werd door de professionele jury, is het ontwerp van Eibe. Dit ontwerp zal dus binnenkort omgetoverd worden tot een heus nieuw speelterrein!

We willen zo snel mogelijk starten met de werken zodat het speelterrein zeker speelklaar is voor de start van de zomer. Een exacte timing voor de start van de werken is er echter nog niet. Wanneer er meer duidelijkheid is over de planning, zal dit verder gecommuniceerd worden op deze pagina.

Wij kijken er alvast naar uit!