Groepsaankoop spouwmuurisolatie via IGEAN

Zijn de muren van je woning niet of beperkt geïsoleerd? Dan verdwijnt 25% van de warmte door de muren! Muurisolatie is een stap naar een lagere energiefactuur en meer comfort.

Spouwmuurisolatie kan enkel bij woningen die beschikken over een spouwmuur. Dat is een holle ruimte van ongeveer 5 cm tussen de binnen- en buitenmuur, die ruimte kan je gaan na-isoleren. Niet alle woningen beschikken over een spouwmuur. Is jouw woning gebouwd na 1940? Dan is de kans groot dat je de spouwmuren kan laten opvullen met isolatiemateriaal. Spouwmuurisolatie is snel geplaatst en verandert niets aan het uitzicht van jouw woning. Is je spouw niet groot genoeg of is er geen spouw dan kan je kiezen voor buitenmuur-isolatie.

Groepaankoop spouwmuurisolatie via IGEAN

Om je op weg te helpen bij het isoleren van je spouwmuur organiseert het EnergieK huis van IGEAN een groepsaankoop spouwmuurisolatie. Vraag vrijblijvend een gratis expertise aan om na te gaan of jouw spouwmuur geschikt is. Indien de spouw geschikt is, ontvang je een offerte aan voordelig tarief. Met de groepsaankoop spouwmuurisolatie ben je zeker van een kwalitatieve uitvoering aan een voordelig tarief.

Klik hier voor meer info over de groepsaankoop of voor een vrijblijvende offerte.

Zit je nog met vragen? Maak een afspraak met het Energiek loket.