Gratis renovatieplan i.k.v. Rhedcoop project

Droom jij ook van een nieuw jasje voor je woning of appartement, nieuwe energiezuinige huishoudtoestellen, zonnepanelen op je dak, besparen op je energie- en waterfactuur, … ? Maar ontbreekt het je momenteel aan vertrouwen, kennis, tijd of budget?

Vul hier de renovatie-audit in

Wat?

Met het Europees project RHEDCOOP zetten we de inwoners van Kontich op weg naar een energiezuinige woning. Kamp C (Provincie Antwerpen), REScoop Vlaanderen en energieco√∂peratie ZuidtrAnt zoeken voor jou uit hoe ze van jouw renovatiedroom werkelijkheid kunnen maken. Zij maken voor jou een gratis en vrijblijvend renovatieplan op, waarin ze je verschillende opties aanreiken om je woning klaar te stomen voor de toekomst. Denk hierbij aan renovatie-advies of begeleiding en hulp bij het financiële plaatje, zoals het aanvragen van premies of een oplossing op maat als je beperkte middelen hebt.

Voor wie?

Je komt in aanmerking indien je:
- Eigenaar of huurder bent van een woning of appartement gelegen in Kontich.
- Een EPC (Energie Prestatie Certificaat) hebt, opgemaakt vanaf 01/01/2013 of later. Dit EPC kreeg je bij de aankoop of huurcontract van je woning. Het EPC bevat al veel gegevens over jouw woning, waardoor je dit niet meer zelf moet invullen in deze vragenlijst.

Procedure

Nieuwsgierig naar wat mogelijk is voor jouw woning of appartement en voor jouw specifieke gezinssituatie? Klik hieronder en vul nu de online vragenlijst ‘Renovatie-audit van jouw woning of appartement’ in. Indien je aan de voorwaarden voldoet ontvang je een online renovatieplan op maat van jouw situatie.

Vul hier de renovatie-audit in