Erfgoedlezingen

Bezoek onze erfgoedlezingen:

OPGELET: De lezing van dinsdag 23 februari over de opgravingen in de Pronkenbergstraat werd omwille van covidmaatregelen verplaatst naar dinsdag 14 september 2021. 
Ook de lezing over Joodse meisjes in Altena verplaatsen we omwille van coronamaatregelen. De nieuwe datum is 21 oktober 2021.

Indien een lezing omwille van covidmaatregelen moet worden verplaatst, brengen we alle tickethouders hier persoonlijk van op de hoogte. Je kan dan kiezen om je ticket te behouden voor de nieuwe datum, of het ticket laten terugbetalen.

Programma lezingen:

dinsdag 14 september 2021 BAAC en AVRA Opgravingen in de Pronkenbergstraat: eerste resultaten
donderdag 21 oktober 2021

Paul Wyckmans

Joodse meisjes tussen hoop en vrees, Zusters Dienstmaagden organiseren asiel in Altena tijdens WO II
woensdag 10 november 2021 Prof. Dr. Bruno De Wever Het verzet in België tijdens WO II
voorjaar 2022 Paul Catteeuw Over heksen, reuzen en andere witte vrouwen: volksverhalen in en uit Kontich en Waarloos

Tickets bestellen? Dit kan online via deze link.

Lukt het voor jou niet om digitaal in te schrijven? Je kan ook elke werkdag tickets bestellen bij de vrijetijdsbalie (openingsuren via deze link) in Vrijetijdshuis De Brouwerij aan het Sint-Jansplein 8 in Kontich centrum of telefonisch tijdens de kantooruren via het nummer 03 450 78 31 of 32.

Problemen met het ingeven van je ticketbestelling? Contacteer ons dan telefonisch op 03 450 78 32 of via uitwinkel@kontich.be met vermelding van het aantal tickets en de titel van de lezing, je voornaam en naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Meer inhoudelijke info nodig?
Contacteer ons via erfgoed@kontich.be of tel. 03 450 78 39 tijdens de kantooruren.