Duurzaam bouwadvies Kamp C

Onafhankelijk en duurzaam bouwadvies in jouw gemeente

Heb je bouw of verbouwplannen? Dan is alle advies welkom. De deskundige adviseurs van Kamp C komen naar je gemeente met duurzaam en neutraal bouwadvies. Jij komt toch ook?

Bij de bouw van je droomwoning is alle hulp welkom. Duurzaam bouwen is bijna niet meer weg te denken bij het bouw- of verbouwproces. Er komt veel meer bij kijken als je op het eerste zicht denkt. Zo zijn kwalitatief, comfortabel en gezond wonen binnen een gepaste budget belangrijke zaken om rekening mee te houden. De adviseurs van Kamp C, het Provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in de Bouw, komen naar jouw gemeente met gratis en duurzaam bouwadvies.

Vraag advies voordat je de bouwaanvraag indient

Hou er wel rekening mee dat wanneer de bouwaanvraag al is ingediend, veel aspecten definitief zijn. De fase ervoor is daarom ideaal voor deze screening voor de particuliere (ver)bouwer. Heb je nog geen volledig uitgewerkt plan? Geen nood. Ook met een ruwe schets en eventueel een aantal foto’s kunnen we al aan de slag.

Onafhankelijk advies

De adviseurs van Kamp C geven onafhankelijk en neutraal advies en helpen je om commerciële belangen van juiste duurzame ingrepen te onderscheiden. Je kan een afspraak maken voor een bouwadvies in jouw gemeente. In ongeveer 50 minuten screenen de experten van Kamp C je (ver)bouwplannen op de belangrijkste principes van duurzaam bouwen en wonen. De adviseurs geven je verbetertips mee over compactheid, materiaalgebruik, isolatie, verwarmingssystemen, enzovoort. De adviezen zijn volledig gratis.

Kalender

Kamp C komt maandelijks tussen 13 uur en 17 uur naar onderstaande gemeentes:

  • 16 augustus 2021: Edegem
  • 20 september 2021: Hove
  • 18 oktober 2021: Kontich
  • 20 december 2021 Lint

Omwille van de coronamaatregelen gaat het bouwadvies momenteel volledig digitaal door.

Procedure

Je kan jezelf inschrijven via ons e-loket.

Je kan als inwoner van Kontich voor een duurzaam bouwadvies ook terecht in één van onze buurgemeenten.