Politiezone HEKLA - post Kontich

De politiepost Kontich is onderdeel van de lokale politiezone HEKLA (Hove, Edegem, Kontich, Lint, Aartselaar).

Onthaalpunt politiepost Kontich

Het lokaal onthaal van Kontich bevindt zich in Het Gemeentehuis. Hier kan je terecht voor vragen en aangiftes. Het onthaalpunt werkt uitsluitend op afspraak. Wil je het onthaalpunt bezoeken? Maak een afspraak met de politiedienst via hun website. Meld je voor je afspraak aan de onthaalbalie in het gemeentehuis.

Wanneer je een wijkinspecteur wil spreken, kan je telefonisch contact opnemen op het nummer 03 444 00 13.

Let op, de lokale politiepost in ons gemeentehuis blijft (door de coronacrisis) voorlopig nog gesloten. De afspraken worden behandeld in het hoofdkantoor aan de Prins Boudewijnlaan.

Hoofdcommissariaat Edegem

Heb je een zeer dringende aangifte en die niet kan wachten (zedenfeiten, verdwijning, enz), dan kan je steeds telefonisch contact opnemen met het hoofdbureel. De politiemedewerker biedt dan steeds onmiddellijk en discreet een oplossing aan. Je kan 24 uur op 24 terecht op het hoofdcommissariaat van de politiezone op de Prins Boudewijnlaan 43a in Edegem of op het nummer 03 444 00 00.

Nieuwe openingsuren hoofdcommissariaat:

  • op weekdagen tussen 8 en 20 u.;
  • op zaterdag tussen 10 en 18 u.;
  • gesloten op zon- en feestdagen.

Bovendien werkt de lokale politie HEKLA met een afsprakensysteem. Voor niet-dringende klachten en/of meldingen kan er een afspraak gemaakt worden via www.politiehekla.be of telefonisch via 03 444 00 00.

Dringende politiehulp nodig? Bel dan 101!