Circus Ronaldo - Sono io?

Na de vorige zeer succesvolle passages mogen we opnieuw Circus Ronaldo verwelkomen in de Zuidrand.

De voorstelling ‘Sono io?’ is een poging tot een (her-)ontmoeting tussen vader en zoon.

Sono io?

Danny en Pepijn Ronaldo delen het podium en bouwen via hun gedeelde voorliefde voor muziek en spielerei een brug tussen hun gelijkenissen en verschillen.

De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergaan gevoel van extase, dat hij enkel met een publiek kon creëren.

De zoon zoekt naar de verzoening van zijn twee geliefde werelden: het oude circus dat zijn vader creëerde, en de wereld daarbuiten. Is een zoon nog steeds een zoon, wanneer hij zich niet meer kan vereenzelvigen met een zo lang in stand gehouden identiteit?

‘Sono io?’ (‘Ben ik dat?’) is een queeste naar hereniging, tussen vader en zoon, tussen speler en publiek, tussen oude glorie en nieuwe kansen.

Het wordt een grappige herkenbare zoektocht, maar ook meeslepend en ontroerend. Want het staat geschreven in de geschiedenis van de mensheid; “Tussen een vader en een zoon ligt de diepe ravijn van hun gelijkenis.”.

CONCEPT, REGIE EN SPEL

Danny Ronaldo en Pepijn Ronaldo

TECHNIEK

Seppe Verbist

PRODUCTIE

Lesley Verbeeck

COPRODUCTIE

Theater op de Markt- Dommelhof (Pelt), Miramiro (Gent), Théâtre Firmin Gémier / La Piscine – Pôle national des arts du cirque (Châtenay-Malabry)

MET DE STEUN VAN

Cultuurhuis de Warande (Turnhout), GC ‘t Blikveld (Bonheiden) en de Vlaamse Gemeenschap

Praktisch

Data : zaterdag 1 oktober, zondag 2 oktober, donderdag 6 oktober, vrijdag 7 oktober en zaterdag 8 oktober 2022, zondag 9 oktober 2022 (EXTRA VOORSTELLING), maandag 10 oktober 2022 (EXTRA VOORSTELLING)

Aanvangsuur : 20u

Locatie : Stroyland, Boshoekstraat 99, Hove

Ticketprijs : 18 euro

Tickets : Tickets zijn te koop vanaf 7 juni 2022 via https://hove.recreatex.be/

Info : 03 450 78 31 - uitwinkel@kontich.be

Organisatie : De voorstellingen van ‘Sono io?’ zijn een samenwerking tussen Streekvereniging Zuidrand, A-klank en de cultuurhuizen van Aartselaar, Boechout, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel.

De voorstelling is geschikt vanaf 12 jaar.

Wil je graag tickets maar zijn de voorstellingen reeds uitverkocht? Zet je dan zeker op de wachtlijst! Als de vraag naar extra tickets groot is zullen we proberen om bijkomende voorstellingen in te lassen.