Biobieren Warmenbol

LIZA 9,0%

De Pittige Droge Tripel, gebrouwen met Poperingse hoppen. Bij aanvang een zoetige geur, na een korte bitterheid volgt een kruidige toets die overgaat in een nasmaak van bloemen- Honing

TRINKEL 8,0%

De Vlotte Hoppige Tripel, omgeven door een zweem van citrus, afkomstig van Poperingse hoppen; ze be­palen samen met kruiden de smaak van deze spelttripel, deels via drooghopping

BESSY 5,0%

Het Zomers Fruitbier,

puur en ongezoet, een tikkeltje zurige roodbruine fruitige dorstlesser, gebrouwen met bosbessen en gerstmout, met een zachthoppige afdronk.

BIERBOK 6,5%

De Zijdezachte Lentebock: donkeramber bokbier met toetsen van gebrande mout, een hint van chocolade en ondergistend gebrouwen met Duitse hoppen uit Tettnang.

ZWARTE MADAM 9,3%

De Aardedonkere Stout. Gebrande mouten van gerst en rogge geven licht­zurige smaken van koffie, chocolade, karamel en drop. Poperingse hoppen bezorgen gepaste bittere toetsen.

SINGLE 6,2%

Het Dubbele Blondje: jeugdige doordrinker met een bittertje en een hint van honing in de afdronk. Gebrouwen met één gerst­mout, één Poperingse hop, één gist en brouwwater.

PANEM 2,2%

Session IPA: licht verteerbaar, zorgvuldig gekruid en gehopt, pittig blond én laag in alcohol. Gebrouwen met gerstmout en bakkerijoverschot van speltbrood.

KAPKE 5,0%

Het Blonde Speltbier: fruitige kruiden en een ver­frissende citrushop maken dit witbier tot een pittige belevenis. Poperingse hop­pen alom. Gebrouwen ten voordele van RINGLAND in Antwerpen

SAISON 4,5%

De Levendige Dorstlesser: zomers blondje met gekruide afdronk, gebrouwen met gerst en rogge naar het alom geprezen biertype uit het landelijke Henegouwen.

Info: www.warmenbol.com

Enkel op zaterdag aanwezig.