het Kraakpand

Theater Stap presenteert voor hun vijftigste jubileumvoorstelling een Bonte Avond met een prettig gestoorde mix van theater, film, dans, beeldende kunst en alles daarbinnen en daarbuiten.

Bij een jubileumvoorstelling zoekt een gezelschap vaak een stuk uit dat hen typeert. Ook Theater Stap keek terug naar de voorbije 49 voorstellingen en naar het parcours dat ze de voorbije 35 jaar aflegden. Om dan te beseffen: er is juist niets typisch.

Repertoiretheater, experimentele dans, grote voorstellingen met bekende gezelschappen, kleine stukjes voor beperkt publiek, kortfilm, televisie, eigen creaties, gastregisseurs. Het was er allemaal. We zagen wel enkele constanten: focus op de authenticiteit van de spelers, passie en vakmanschap.

Voor onze jubileumvoorstelling kraken we een zaal en vullen de avond met korte voorstellingen, film, beeldende kunst en animatie. Elke act tijdens deze festivalavond wordt gebracht of is gemaakt door iemand met een mentale beperking. We doen dus waar we al meer dan dertig jaar meester in zijn: artiesten met een mentale beperking zo dicht mogelijk bij een publiek brengen.

Aan de bar is er tijd voor een losse of een filosofische babbel, is er ruimte voor een Schotse dans in het Japans en prettig gestoorde flash mobs. Sfeer en gezelligheid vormen de rode draad van deze feestelijke avond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; -26/65+: 12,00 €

Waar

Cultuurhuis Altena - kapel

Organisatie

Vrijetijdsdienst Cultuur Kontich