Najaarsfilm 'Ernest & Célestine: Winterpret' (4+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Dit najaar geven we de jonge cultuurliefhebbers onder ons ook de kans om film op groot scherm te zien. Geniet deze ochtend van een prachtige film en wie wil, kan deelnemen aan de workshop. Laat even weten bij inschrijving of je wilt meedoen met de workshop!

Ernest is een dikke beer die dol is op muziek en confituur. Het kleine weesmuisje Célestine woont bij hem in huis. Bij het vallen van de eerste sneeuwvlokken, maken ze zich klaar voor de winter. Ze moeten zorgen voor Bibi, de wilde gans die aan een trektocht naar het zuiden begint. Op het muizenbal vieren ze de komst van de winter. En ze mogen niet vergeten om grote taarten te bakken zodat Ernest met een volle maag aan zijn winterslaap kan beginnen.
Nieuwe avonturen van dit ongewone, stijlrijke duo. Vier winterse verhalen over Ernest & Célestine, die in 2012 al de titelrol vertolkten in een wondermooie, lange animatiefilm. Ditmaal nemen ze jou mee naar een prachtige winterwereld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 4,00
Basistarief: 4,00 €

Waar

Cultuurhuis Altena - kapel

Organisatie

Vrijetijdsdienst Kontich

Categorie