Dag van de Kringwinkel

Op zaterdag 19 oktober, de Dag van de Kringwinkel, vind je bij Opnieuw & Co een uitgebreide collectie strips en retrogoederen. Bovendien kunnen bezoekers kennis maken met de mensen achter de kringloopwinkel en zoals altijd echte schatten komen ontdekken.

De jaarlijkse Dag van de Kringwinkel gaat dit jaar door op zaterdag 19 oktober van 10 tot 18u en staat in het teken van strips en retro. In al onze filialen zullen echte pareltjes te vinden zijn. Superheldencomics van Batman of de Rode Ridder en zelfs originele Suske en Wiske strips. Opnieuw & Co krijgt ze allemaal binnen en op 19 oktober worden ze in grote getalen verkocht. Naar jaarlijkse gewoonte zal er ook een flink aanbod retrogoederen te vinden zijn in al onze winkels.

Op de Dag van de Kringwinkel wordt de werking van alle kringloopcentra in Vlaanderen in de verf gezet. Kringloopwinkels zorgen er namelijk niet enkel voor dat producthergebruik ingeburgerd geraakt en dat de afvalberg verkleint, ze zorgen er ook voor dat elk jaar honderden mensen die minder kansen hebben op de reguliere arbeidsmarkt tewerkgesteld kunnen worden. De Dag van de Kringwinkel is dus een ideaal moment voor fans om langs te gaan in de kringloopwinkel in hun buurt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Opnieuw & Co