Theater Stap - het Kraakpand

Voor hun vijftigste jubileumproductie haalt Theater Stap alles uit de kast! Tijdens deze avond maak je kennis met het avontuurlijke kunstparcours van het gezelschap in al zijn facetten.

Bij een jubileumproductie zoekt een gezelschap vaak een stuk uit dat hen typeert, een voorstelling die echt laat zien waar het gezelschap mee bezig is, waar het voor staat. Ook Theater Stap keek terug naar de voorbije 49 producties en naar het parcours dat de voorbije 35 jaar werd afgelegd.

Om dan te beseffen: er is juist niets typisch.

Repertoiretheater, experimentele dans, grote voorstelling met bekende gezelschappen, kleine stukjes voor beperkt publiek, kortfilm, televisie, eigen creaties, gastregisseurs. Het was er allemaal. Theater Stap zag wel enkele constanten: de authenticiteit van de spelers staat steeds voorop, passie en vakmanschap centraal.

Ook voor deze vijftigste producties gaat Theater Stap geen avontuur uit de weg; het gezelschap kraakt het cultuurcentrum en vult de avond met theater, dans, muziek, film en beeldende kunst.
Theater Stap creëert een plek waar je kan genieten van verschillende korte stukjes, altijd gemaakt en gebracht door mensen met een mentale beperking. Een plek die weggaat van het gegeven 'kijken en bekeken worden' en artiesten met een mentale beperking net zo dícht mogelijk bij het publiek brengt.

Sfeer en gezelligheid vormen de rode draad van deze feestelijke avond. Het programma: een mix van theater, film, dans, beeldende kunst en alles daarbinnen en daarbuiten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; -26/65+: 12,00 €

Waar

Cultuurhuis Altena - kapel

Organisatie

Vrijetijdsdienst Kontich