Seniorenfeest - Muzikantenstad *volzet-wachtlijst*

Het belooft weer een professionele, sprankelende, originele, afwisselend en humoristische namiddag te worden! Tal van artiesten, muzikanten, zangers, dansers, overtreffen zichzelf. Alles wordt live gebracht en muzikaal begeleid door het Muzikantenstadorkest o.l.v. Alain Verresen.

De namiddag bestaat uit herkenbare liedjes, instrumentale nummers, prachtige samenzang, solonummers en leuke humor. De presentatie is in handen van Filip D'haeze. Hij zal je op een toffe en gezellige manier een rondleiding geven in de muzikaalste stad die er bestaat: Muzikantenstad.

Het muzikantenstadteam bestaat uit: Nadia - Corina - Lissa Lewis - Accordeon duo De Melando's - Ive Renaarts - Doran en P.C. Brown. Ook het TV-Showballet ShowCase en komisch talent Animolly zullen hun beste beentje voorzetten! Special guest deze namiddag is Eveline Cannoot,

Net zoals vorige jaren kan je je opgeven om met de bus naar Het Halfdiep te komen. Deze busjes stoppen om 13 u. aan de Sint-Michielskerk Waarloos, de O.L.V.-kerk in Kontich-Kazerne, de Sint-Ritakerk en de Sint-Martinuskerk in het centrum. Dit tijdstip is bij benadering, kom zeker enkele minuten vroeger. Vergeet niet te melden bij je inschrijving waar je zal opstappen.

Gratis inkom voor de senioren van Kontich vanaf 13 u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Vrijetijdsdienst Kontich

Categorie